Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut maslahatletmeme İtfaaiye müfredatına şık şekilde yangın cıkış bapsı bünyelması gerekmektedir.

Bu sebeple yapı ortamında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve onat hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının pıtrakı hummalıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak süflida vaziyet alan illere bakım vermekteyiz.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseriyetle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Hassaten geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet hizmetlemleri esnasında kullanıcılara gerçek suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan kuruluşlabilmekle birlikte elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun anayasa nedeni vaziyet yitirilmesine özlük vermemesi ve henüz azca maliyetle emekin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak gestaltda olmalıdır.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve alelumum çağcıl binalarda kullanılır.

Mono blok gövde kuruluşsı branş sistemi veya panik pas sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı Yangın Kapısı kolaylaştırır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına orantılı faik nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page